2014. november 9., vasárnap

Marie Claire Fashion days - 2014.11.07-09

Ebben az évben is megrendezésre került a Marie Claire Fashion Days



PROGRAMOK

 

november 7., péntek – szakmai nap
21.00 Magyar tervezők bemutatója
ANDA, Dori Tomcsanyi, Elysian, Konsanszky, Nora Sarman, NUDE by NUBU, THE FOUR

november 8., szombat
12.00 Kapunyitás
12.30 A KREA Kortárs művészeti iskola bemutatója
13.00 Marianna Herrhofer-bemutató
13.30 Workshop
A Ronald McDonald Házak workshopján önzetlen segítőkkel, köztük hírességekkel is beszélgetünk. De miért viselnek piros-fehér csíkos zoknit?
14.00 Maybelline Fashion Show
14.30 GAP-bemutató
15.00 Magyar tervezők bemutatója
ANNAEVA, Cakó, Cukovy, Galla, Phaidra
15.30 Workshop
Állítsd össze a saját stílusguide-odat a Fashiondays.hu-val!
16.00 Groupama Fashion Show
16.30 A Hungaria Pezsgő bemutatja: Marie Claire Fashion Days – Az év fiatal divattervezője pályázat
A 25 döntős kreáció bemutatója és a legjobb 3 pályamű kihirdetése
17.00 Gas-bemutató
17.30 Workshop
Egészséges bőr, harmonikus szépség – a mySPIRIT skincare eligazít a biokozmetikumok világában
18.00 Heavy Tools-bemutató
18.30 Magyar tervezők bemutatója
ARTISTA, Celeni, Daige, ZAKO, ZIGI
19.00 Workshop
Találkozz és beszélgess a legnevesebb párizsi divatiskolák végzős hallgatóival
19.30 Toyota Fashion Show
20.00 Marks & Spencer-bemutató
20.30 Párizsi divatiskolák végzős hallgatóinak bemutatója
ESMOD, École supérieure des Arts Appliqués/École Duperré, École nationale supérieure des Arts Décoratifs – EnsAD, Atelier Chardon Savard
21.00 VAN GRAAF-bemutató
21.30 Magyar tervezők bemutatója
ANDA, Dori Tomcsanyi, Elysian, Konsanszky, Nora Sarman, NUDE by NUBU, THE FOUR
22.30 Kapuzárás


november 9., vasárnap
12.00 Kapunyitás
12.30 Párizsi divatiskolák végzős hallgatóinak bemutatója
ESMOD, École supérieure des Arts Appliqués/École Duperré, École nationale supérieure des Arts Décoratifs – EnsAD, Atelier Chardon Savard
13.00 Y GENERÁCIÓ-bemutató
Bráz Noémi, Nyeste Laura és Gulyás Barbara, Pákozdi Alexandra és Varga Zsófia, Richárd Alexander, Zámori Zsófia és Gottlieb Réka
13.30 Workshop
A Ronald McDonald Házak workshopján önzetlen segítőkkel, köztük hírességekkel is beszélgetünk. De miért viselnek piros-fehér csíkos zoknit?
14.00 HP Fashion Show
14.30 Magyar tervezők bemutatója
19752, Bridget & Olivia, INQ Concept, LBL, Virag Kerenyi
15.00 Groupama Fashion Show
15.30 Workshop
Relaxáció, élmény, átalakulás – avagy mitől különleges egy L'Oréal Professionnel-szalon?
16.00 A Hungaria pezsgő bemutatja: Marie Claire Fashion Days – Az év fiatal divattervezője pályázat
A legjobb 25 ruhakreáció divatbemutatója
16.30 Budapest Couture-bemutató
17.00 Heavy Tools-bemutató
17.30 Workshop
Sminktrendek a New York Fashion Weekről a Maybelline profi sminkeseinek tolmácsolásában
18.00 Magyar tervezők bemutatója
ÉMÉ, Fibula, Klara Kalicz, Szidonia Szep, Zoe Phobic
18.30 Toyota Fashion Show
19.00 VAN GRAAF-bemutató
19.30 A KREA Kortárs művészeti iskola bemutatója
20.00 Marks & Spencer-bemutató
20.30 Romani Design-bemutató
21.00 Magyar tervezők bemutatója
ANDA, Dori Tomcsanyi, Elysian, Konsanszky, Nora Sarman, NUDE by NUBU, THE FOUR
22.00 Kapuzárás

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

 

TOYOTA
A helyszínen megtekintheted az új Toyota Aygo és Yaris modelleket, amelyek igazi élményt nyújtanak a közönség számára. Nézd meg trendi formavilágukat és élvezd az új multimédia rendszereket és hátha Dalra Fakaszt, de fogd vissza magad! Az emeleten kialakított Toyota lounge-ban vendégül látunk egy kávéra, miközben bővebb információkat is kaphatsz az új Toyota modellekről.
GROUPAMA
Keresse a Groupama kiállítói standját, töltse ki játékos kvízünket, és nyerje meg az értékes nyeremények egyikét!
FASHION DAYS
Te is rajongsz a világmárkákért és a dizájner-divatkülönlegességekért? Ha mindened a divat, és szeretsz okosan vásárolni, akkor keresd a fashiondays.hu standját, ahol a Fashion Days csapata most különleges kedvezményekkel és ajándékokkal is vár! Érdemes tudnod, hogy a Fashion Days Közép- és Kelet-Európa legnagyobb online divatportálja, ahol már nemcsak akciós termékek, de a legújabb kollekciók darabjai is kaphatók, amelyekkel frissítheted gardróbodat, de inspirálódhatsz is a THE DAILY ISSUE blog napi divattippjeiből, divathíreiből. Itt biztosan megtalálod, amire vágysz, hiszen több mint 1000 divatmárka 500 000 terméke közül válogathatsz, akár márkára vagy termékkategóriára szűrve. Sőt ingyenes kiszállítás mellett akár már néhány nap alatt megkaphatod a megrendelésed. Nézz szét a shopban, és szerezd meg a legjobb darabokat! EVERY DAY IS A FASHION DAY.
CITIBANK
Keresd a Citibank hoszteszeit, válaszolj a kérdéseikre, és vidd haza az értékes bőröndök egyikét a bennük rejlő meglepetésekkel.
MAYBELLINE
A New York Fashion Week hivatalos sminkmárkája, a Maybelline bemutatja a metropolisz legújabb sminktrendjeit. A márka sminkesei személyre szabott tanácsadással várnak a Maybelline-standnál.
L'ORÉAL PROFESSIONNEL
Tapasztald meg a L'Oréal Profession-nel standjánál a gőz erejét! A L'Oréal Professionnel és társcége közös fejlesztésének eredménye a STEAM-POD, ami keratinos formulával és a gőz erejével képes újjáépíteni a hajszálaidat, egészen a szálak szívétől. Az eredmény: ragyogóan fényes, selymesen puha és szerkezetükben megerősített hajszálak.
HP
Keresd a HP és a Notebook-specialista standját a Marie Claire Fashion Days eseményen, készíts matricatervet notebookra. Ha már kész alkotással érkezel a helyszínre, belépésed biztosítjuk a rendezvényre. A helyszínen leadott pályázatok közül a legjobbat egy plusz nyereménnyel, egy HP Pavilion X2 2-in-1 tablettel díjazzuk. A pályázat részleteit keresd a marieclaire.hu/hpnotebookpalyazat oldalon.
VAN GRAAF
Látogass el a VAN GRAAF standjához, ahol a kiállított ruhadarabokon keresztül betekintést nyerhetsz a márka változatos választékába. A VAN GRAAF-ot a divat kiemelkedő ismerete, valamint az igényes és változatos márkaválaszték jellemzi. A vállalat értékrendje az európai kultúrában gyökerezik, és a hagyományokat nemzetközi szaktudással, nagyvilági befolyásokkal ötvözi. Ez az egyedülálló keverék jelenti ma is a VAN GRAAF alapkoordinátáit: minőség, hitelesség, magabiztos stílusérzék és szenvedély. A VAN GRAAF mottója hűen tükrözi a teljesítményorientált divatcég filozófiáját: „Appealing Quality. A VAN GRAAF a következő márkákat vonultatja fel az eseményen: HUGO, Marc Cain, JOOP!, Lagerfeld, Armani Jeans, CK Jeans, Versace Jeans, Boss, Orange, Marie Lund, Nils Sundström Denim Goods, Esprit, Sir Oliver, Gerry Weber, Guess Jeans, Pepe Jeans, Hilfiger Denim.
CARLSBERG
A divatos ruhák kavalkádjában frissüljön fel a gyümölcsös Somersby ciderek egyikével.
TÖRLEY – HUNGARIA-STAND
Keresd a kék színt, és pezsdítsd fel a hangulatod két divatbemutató között a Hungaria pezsgő standjánál. Vár rád a megújult gyümölcsös Hungaria Rosé Extra Dry, a stílusos Hungaria Extra Dry és az édes Hungaria Irsai Olivér. Hungaria – pezsgő másképp!
RONALD MCDONALD GYERMEKSEGÉLY ALAPÍTVÁNY
Idén az alapítvány és támogatói is velünk tartanak a Marie Claire Fashion Days eseményére. Könnyen felismerheted őket piros-fehér csíkos zoknijukról. Ha te is támogatnád a Ronald házak munkáját, standjuknál beszerezheted a csíkos kiegészítőket. Amennyiben a helyszínre piros-fehér csíkos zokniban érkezel, úgy a belépőd a Ronald McDonald Alapítvány állja. Belépést a helyszín befogadóképességétől függően a szabad helyek függvényében tudunk a rendezvényre biztosítani.
MARKS & SPENCER
Ismerkedj meg a brit divat vidámságával és sokszínűségével!
Szeretettel várunk ingyenes stílustanácsadással a Marks and Spencer standjánál, ahol közelebbről is megismerkedhetsz 2014-es téli kollekciónk izgalmas darabjaival.
Keresd a bemutatott ruhadarabokat „Marie Claire Fashion Days" jelöléssel az alábbi üzleteinkben: Allee: 1117 Budapest, Október Huszonharmadika u. 8–10. | Aréna Plaza: 1087 Budapest, Kerepesi út 9. | Duna Plaza: 1138 Váci út 178. | Mammut II.: 1024 Budapest, Lövőház u. 2–6. | Váci u. 27.: 1052 Budapest, Váci utca 27. | WestEnd: 1062 Budapest, Váci út 1–3.
DALLMAYR
Mit ér egy rendezvény finom kávé nélkül? Hogy ne kelljen nélkülöznöd az isteni aromákat, az idén is Dallmayr kávét ihatsz a Marie Claire rendezvényén. Bármikor, ha egy kis felüdülésre vágysz, látogasd meg a Dallmayr baristáját, és kóstold meg az általa készített kávékülönlegességeket és a lágy, ízletes teákat. Nem fogsz csalódni!
APPLE
Kövesd a trendeket velünk! Látogass el az iCentre Apple Premium Reseller standjához, ahol szakértő kollegáink várnak, és segítenek megtalálni a hozzád leginkább illő kiegészítőket. Sőt! További meglepetésekre és Apple-újdonságokra is számíthatsz.
THX
Ülj be a standon az egyik fodrászhoz, aki szívesen megigazítja frizurádat. Sőt megtudhatod tőle azt is, melyik THX hajformázó eszköz mire jó, és hogyan formázhatod velük otthon a hajad.
MIELE
Nagyobb figyelem, maximális törődés
Mosás, szárítás, vasalás – mindig jobban a Mielével. Az első mosógép feltalálása óta, több mint egy évszázada a német Miele gyár innovatív technológiái mérföldkövek a textilápolás történetében. Azok, akik a legmagasabb követelményeket támasztják a minőséggel és a tökéletességgel szemben, tudják, hogy a Miele egyenlő a forradalmi, világszínvonalú textilápolással. A Miele új W1 mosógépei és T1 szárítógépei könnyen megbirkóznak a bonyolultabb összetételű, egyedi anyagokkal is. Ruhái optimális kímélése mellett a legjobb tisztítási eredményt kínáljuk önnek. Textilápolás a legmagasabb színvonalon.
CANON
Látogassatok el a Canon standjára, ahol elkészíthetitek egyedi Marie Claire-címlapfotóitokat profi fotós segítségével. Emellett kipróbálhatjátok, megismerhetitek a Canon fényképezőgépeit. Ne feledjétek: most címlapsztárok lehettek a Canon segítségével!
HEAVY TOOLS
Fedezd fel a Heavy Tools utcai kollekcióját! A 2014. őszi–téli darabok a városi szellemiség és a kanadai hegyek szabadságának keveredése. Idén ősszel a hangsúly a kabátokra és a kötött pulóverekre helyeződik, a választék szélesebb, mint valaha. Ha standunkon regisztrálsz, extrakedvezményekben részesülhetsz!
GAP
Az ikonikus amerikai márka, a Gap már 1969 óta kedvence a lezser, kényelmes, mégis mutatós és divatos öltözködés kedvelőinek. A Marie Claire Fashion Daysen idén első alkalommal megjelenő GAP különleges farmerbemutatóval vár minden érdeklődőt. A szerencsések akár haza is vihetnek egy párat a márka különleges, téli farmerkollekciójából.
LANCÔME
Az elmúlt két évben a Lancôme La Vie est Belle illata meghódította a női szíveket, az illatot mostanra mindenki a boldogság és a szabadság fogalmával köti össze. A La Vie est Belle életérzés az új La Vie est Belle L'Absolu de Parfum-ben is visszaköszön, amely az illatcsalád legújabb, egyben legexkluzívabb kiadása. Az új Absolu de Parfum-ben megtalálhatóak az eredeti EDP-változat már jól ismert illatjegyei, miközben az erőteljesebb, érzékibb illat megalkotásához az ikonikus íriszeszenciát kivételes koncentrációban alkalmazták a tervezők. Ismerje meg a La Vie est Belle-családot a Marie Claire Fashion Days ideje alatt.
GAS
Keresd a GAS Jeans legújabb kollekcióját! A GAS 2014/2015. őszi–téli kollekciójának hangulatát a vintage-bár adja, egy kívülálló hely, ahol az igazi kozmopoliták találkozója zajlik. Egy hely, ahol a tér és idő behatárolatlan, a különböző irányzatok, stílusok és hatások összeolvadnak. A múlt és a jelen momentumai összemosódnak, poros színek, használt hatású öltözetek, modern szabásvonalakkal tárulnak elénk. A GAS fő alappillére a farmer, az őszi kollekcióban rengeteg újdonsággal jelentkezik. A farmeringek bővültek jacquardmintákkal, apró és nagy kockás verziókban, egyedi, szürkéslila koptatásban. Színes farmerárnyalatok, intenzív vörösbor-, mélykék és lila árnyalatokkal. Kéttónusú koptatások, rozsda- és bordó színekkel bolondítják meg a farmervilágot.
SPIRIT
mySPIRIT skincare: Ismerd meg a legújabb magyar biokozmetikai márkát, amely épphogy megszületett, máris Magyar Termék Nagydíjat kapott! Kipróbálhatod a természetes eszenciákban gazdag arcápolókat, és azt is megtudhatod, melyik bioillóolaj parfüm harmonizál leginkább az egyéniségeddel.
BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA
Keressétek a Bársony Orvos-Esztétika lila kendős hoszteszeit! Ingyenes vizsgálati kártyát és testkezelésre jogosító kupont kaptok tőlük. Sőt meglepetésajándékra is számíthattok! De azt csak a boríték felnyitása után tudjátok meg.
PANYI ZSUZSI
Panyi Zsuzsi iparművész ékszerkollekciójával vár a standján: apró, ragyogó fülbevalókkal, karakteres partigyűrűkkel, hosszú és rövid ezüst nyakláncokkal. A panyizsuzsi ékszerek különlegesek, nőiesek, frissek és divatosak, ugyanakkor kortalanok, jellemzőjük a modern, letisztult formavilág és a nagyvonalú színhasználat. A Marie Clarie Fashion Daysre egyedi, limitált példányszámú, a tervező aláírásával ellátott gyűrű készült – az esemény ideje alatt kizárólag a panyizsuzsi standon vásárolhatók meg.
CRYSTAL NAILS
Látogass el a Crystal Nail standjára, és készíttesd el profi manikűrödet az európai nők kedvenc géllakkmárkájával. Válassz bátran a közel 80 csodás Crystal Nails színből szakképzett manikűröseink segítségével, akik kéz- és körömápolási tanácsokkal is ellátnak. Emellett a standon kipróbálhatod legújabb ápoló termékeinket is.
JANA
Van, aki forrón szereti... Melegen ajánljuk a JANA Hot or Cold Teát alma-fahéj, illetve narancs-méz ízesítésben, amelyeket megkóstolhatsz a divatbemutatók szünetében. A JANA télen is élménnyé teszi a hidratálást!
PELOTE
SPARK – a karkötő, amely egyszerre stílusos és divatos. Minden egyes darabot kézzel, egyesével felfűzött, pici, csillogó Swarovski kristályokból készült szikrázó gömböcske díszít. Mindkét nap az első 100, a helyszínen belépőjegyet vásárló látogatónak 1 SPARK-ot ajándékba adunk, de ne csüggedjen, akinek nem jut, mert a helyszínen zsákbamacska-játékkal, illetve selfie-fotózással is nyerhet és vásárolhat is! SPARK Yourself! Szikrázz te is!
EASY JET
Tavaszi vakáció és ruhatárfrissítés? Utazz Európa nagyvárosaiba az EasyJet járataival! Már most is foglalhatsz jegyeket a tavaszi szezonra az easyJet.com oldalon!
ONE FASHION
Vedd fel a magyar stílust! Ha szeretnéd megismerni a hazai tervezőket, ha szereted az egyedi és különleges dizájnerdarabokat, a ONE Fashion standján számos tervező munkáját ismerheted és vásárolhatod meg.

forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése